Vi satsar på en god arbetsmiljö och trivsel

Varför ska du välja Nokas?

På Nokas bryr vi oss. Vi bryr oss om våra kunder, om säkerhet, om etik och moral – och vi bryr oss om varandra, för vi vet att det är medarbetarna som är grunden i hela vår verksamhet.

Vi satsar på en god arbetsmiljö

Du som arbetar hos oss ska känna att vi litar på dig, att du får ta ansvar och att du har goda utvecklingsmöjligheter i en sund arbetsmiljö. Vi arbetar ständigt med HMS (hälsa, miljö, säkerhet) för att skapa en god arbetsmiljö. På Nokas kan du påverka och vara med och förbättra. 

Alla ska känna sig välkomna

Vi arbetar aktivt med att skapa en inkluderande arbetsmiljö, där alla ska känna sig välkomna oavsett ålder, kön, etnicitet, sexuell läggning och religionstillhörighet. Du ska vara en god och hjälpsam kollega, som bidrar till att skapa trivsel på jobbet. Självklart delar du våra värderingar.

Du utför ett viktigt arbete

Det är vårt jobb att skapa trygghet och förebygga incidenter. För allmänheten och våra kunder representerar du en trygg hamn, där de kan söka stöd och få hjälp. Våra kunder har gett oss ett stort ansvar och det ställs vissa formella krav på våra medarbetare. Oavsett tjänst så är ditt arbete viktigt!

Våra olika roller

Vi är en stor koncern som täcker flera spännande områden. Allt från bevakning, teknik och värdehantering till försäljning och administration. Det finns roller som passar alla! Klicka på länken för att läsa mer.